07.12.2015 Рекламна кампания за конкурс 2016-2017 г.

Здравей,

В края на всеки конкурс започва следващият. Вече стана традиция да увличаме стипендиантите на Фондация „Комунитас“ в различни начала, така че да бъдете виждани и чувани от повече хора, а и да ви предложим скеле, върху което да разгърнете идеите си.

Сега ви призоваваме да се включите в изготвянето на рекламната ни кампания за конкурс „1000 стипендии“ 2016/2017. Целта е успешна, запленяваща и ясна реклама. 

 

Каква е задачата към теб и към всеки стипендиат, който иска да се включи в тази надпревара за престиж – концептуални, визуални и аудио предложения за някой или всички от следните рекламни обекти:

 

1.     Рекламен плакат за конкурс „1000 стипендии”. Техническите изисквания са: 48x68 cm - 300 dpi; ако работиш на Photoshop, то тогава е необходимо файлът да е PSD (+ Layers) на 300 dpi; ако предоставяш EPS файл, нека всички текстове да са в криви. Визия и текст, със слоган.

2.     Информационна брошура за „1000 стипендии” текст и/или визия.

3.     Радио спот (реклама). Тук може да ни предложиш текст, който да не е по-продължителен от 30 секунди. Ако имаш желание и е част от твоите таланти, може да ни предложиш и композирана от теб музика.

4.     Видео клип. Той също не трябва да бъде с продължителност над 30 секунди. Не е нужно да представяща цялостен клип, достатъчен е идеен сценарий под формата на текст. Може да е раписана концепция, може и да е видео (анимация).

5.     Ако въображението ти роди нещо друго, което мислиш, че може да представи проекта в добра и оригинална светлина, ние сме готови да те чуем, така че твори свободно и смело! J

 

Очакваме твоите предложения до 20 декември 2015 година. Предложенията си изпращай на имейл: info@1000stipendii.org. Ако се налага може да ни изпращаш и материали по пощата на познатия ти адрес:

 

Фондация "Комунитас"

ул. "Неофит Рилски" №61

гр. София 1000  

 

След получаване на предложенията, ще изберем най-подходящите и завладяващи сред тях и заедно ще ги финализираме в рекламен материал.

Пожелаваме ти вдъхновение и творчески блясък!