1000 стипендии - последни новини

НОВИ ФУНКЦИИ на САЙТА

14.02.2017

Всяко училище вече може да види кои от неговите ученици са стипендианти на проект "1000 стипендии". Вече и всяко населено място може да се похвали със стипендиантите на проекта. Разгледайте последните две подменюта на меню КЛАСИРАНЕ.

До 3.3.2017 г. може да се включите в конкурса за Прилепите

09.02.2017

СЪБИТИЕ от ВИЖ!Фест 2017 - ЦЕНТЪРЪТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ И ЗАЩИТА НА ПРИЛЕПИТЕ към Националния природонаучен музей – БАН обявява конкурс по повод Международната нощ на прилепите. Каним ви да се включите с рисунка, литературна творба, песен или сценарий за пиеса на тема ПРИЛЕПИ. Единственото условие е научна достоверност в основата и много въображение за украса. Най-добрите творби ще бъдат включени в графика от събития, посветени на опазването на летящите бозайници през 2017 г., а първите трима автори ще бъдат наградени с екскурзия до истинска прилепна пещера в околностите на София.

ВИЖ!Фест 2017: "Откривателството в пътешествията и научното изследване", "Дързост и литература", "Творческата енергия в музиката", "Мълчанието в историята"

06.02.2017

С огромно удоволоствие споделяме, че на ВИЖ!Фест 2017 гост лектор ще е Боян Петров в семинар "Откривателството в пътешествията и научното изследване". В дискусията на тема „Дързост и литература”, с модератор Николай Паскалев, ще ви предложим нови и изненадващи погледи към любими произведения. Оперната прима Ина Кънчева ще разкрие "Творческата енергия в музиката" по линията на откриването на таланта в нас самите. А Мирослав Колев ще ни размисли на тема "Мълчанието в историята".

Партньори Българска национална телевизия Българско национално радио Столична библиотека Teacher.bg Книжарница Хеликон БГ Учебник Център за чуждоезиково обучение Global School